Skip to main content

Μεταξύ των Αρίστων η Δομοτεχνική με το αστέρι του EFQM

Η πιστοποίηση απονεμήθηκε στη Δομοτεχνική Α.Ε. κατόπιν επιτυχούς αξιολόγησης των νέων συστημάτων μέτρησης της ικανοποίησης του προσωπικού

Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας έλαβε φέτος η Δομοτεχνική Α.Ε., η μοναδική επιχείρηση από τη Βόρεια Ελλάδα, κατά την εκδήλωση απονομής των διακρίσεων στη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2015», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο Συνεδριακό της Κέντρο «Γ. Κοντογεώργης». 

«Η Επιχειρηματική Αριστεία αποτελεί θεμελιώδη συνιστώσα στην εκτέλεση των έργων και τη λειτουργία της Δομοτεχνικής, σε καθημερινό επίπεδο. Πλέον η εταιρία μας πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EFQM που απονέμεται σε επιχειρήσεις που βελτιώνουν συστηματικά τη λειτουργία και τις υπηρεσίες τους. Έτσι το πάθος έγινε δέσμευση και η Αριστεία το νέο αστέρι της Δομοτεχνική Α.Ε.», δήλωσε ο κ. Ευθύμιος Αλεξόπουλος, Αντιπρόεδρος της Δομοτεχνική ΑΕ.

Ο κ. Αλεξόπουλος κατά την παραλαβή της διάκρισης από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ κ. Κωνσταντίνο Λαμπρινόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του EFQM κ. Leon Tossaint (φωτό), ευχαρίστησε την ΕΕΔΕ και τον EFQM για την πιστοποίηση και την εμπιστοσύνη των δύο φορέων στη Δομοτεχνική Α.Ε. και δήλωσε την προσήλωση της διοίκησης της εταιρίας στην Αριστεία στο πλαίσιο μιας διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης των υπηρεσιών και των έργων της. Ευχαρίστησε ακόμη τα στελέχη της Δομοτεχνικής «που εδώ και 54 χρόνια κάνουν καθημερινή πράξη Αριστείας το όραμα της διοίκησης και πλέον τη δέσμευση της εταιρίας στις απαιτήσεις ενός Ευρωπαϊκού προτύπου όπως το EFQM».

Η πιστοποίηση απονεμήθηκε στη Δομοτεχνική Α.Ε. κατόπιν επιτυχούς αξιολόγησης των νέων συστημάτων μέτρησης της ικανοποίησης του προσωπικού, αξιολόγησης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού και βελτίωσης των διαδικασιών επιλογής και διαρκούς αξιολόγησης των συνεργατών της μέσω ερευνών αγοράς και δεικτών παρακολούθησης.

H Δομοτεχνική Α.Ε. είναι ήδη πιστοποιημένη για τη διαχείριση ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο (ISO9001), για την περιβαλλοντική διαχείριση σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο (ISO14001), για την επαγγελματική ασφάλεια και υγιεινή σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο (OHSAS18001) και πλέον με το αστέρι του Ευρωπαϊκού Προτύπου EFQM “Committed to Excellence”.