Skip to main content

Μετέφερε παράνομα με ΙΧ αλλοδαπούς- Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη

Πρωινές ώρες στην Εγνατία οδό (ύψος διοδίων Ανάληψης), αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος.

Στα δίχτυα των αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης πιάστηκε σήμερα ένας 36χρονος Γεωργιανός, ο οποίος μετέφερε παράνομα 12 αλλοδαπούς από την Ινδία, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Πρωινές ώρες στην Εγνατία οδό (ύψος διοδίων Ανάληψης), αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει πλην όμως με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δώδεκα αλλοδαπών που επέβαιναν στο όχημα (3 εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών), οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίες του οχήματος είχε δηλωθεί κλοπή αρχές Ιανουαρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.