Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΣΕ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Το συνολικό έργο που αναλαμβάνει να πραγματοποιεί η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Από λεωφορεία των ΚΤΕΛ θα πραγματοποιούνται από μεθαύριο Τετάρτη τα μέχρι πρότινος δύο δρομολόγια του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα οι γραμμές 85 (Θεσσαλονίκη – Ευαγγελίστρια) και 92 (Κουφάλια - Άθυρα- Ραχώνα).

Πρόκειται για τη σχετική απόφαση τροποποίησης του συγκοινωνιακού έργου που εκδόθηκε σήμερα από τον ΟΣΕΘ, σε εναρμόνιση με τη σχετική σύμβαση εκχώρησης έργου που υπογράφηκε την περασμένη Πέμπτη μεταξύ των τριών συμβαλλόμενων μερών, του ΟΣΕΘ, του ΟΑΣΘ και της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε..

Έως και αύριο Τρίτη (21/5) τα συγκεκριμένα λόγω δρομολόγια θα εκτελούνται από τον ΟΑΣΘ.

Το συνολικό έργο που αναλαμβάνει να πραγματοποιεί η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το Σάββατο 1 Ιουνίου και αφορά επιπρόσθετα τις γραμμές 86, 89, 90 και 91.

Τα δρομολόγια, οι στάσεις και οι αφετηρίες θα είναι τα ίδια. Στις γραμμές αυτές οι επιβάτες θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν με το εισιτήριο του ΟΑΣΘ, όπως μέχρι σήμερα. Εκτός από τα σημεία όπου αγοράζουν οι επιβάτες εισιτήρια δηλαδή περίπτερα, ψιλικατζίδικα, κλπ. θα μπορούν να τα αγοράζουν και μέσα στο λεωφορείο, από τον οδηγό του ΚΤΕΛ. Επίσης, θα ισχύουν κανονικά και οι μηνιαίες, τριμηνιαίες κ.λπ. κάρτες του ΟΑΣΘ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ