Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία με δύο τραυματίες λόγω βροχής

Από νωρίς το πρωί έπεφτε βροχή περιστασιακά στη Θεσσαλονίκη και σημειώθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα κατά τα οποία τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου από νωρίς το πρωί έπεφτε βροχή περιστασιακά.

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με κάκωση στη μύτη μεταφέρθηκε γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε ύστερα από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, δύο ΙΧ αυτοκίνητα, γύρω στη 13.15, συγκρούστηκαν μετωπικά, επί της οδού Σπύρου Μουστακλή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά η οδηγός του ενός οχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, σύγκρουση τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό, στα Νταμάρια της Ευκαρπίας. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Πριν τα διόδια Μαλγάρων στο ρεύμα εισόδου, ένα φορτηγάκι εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11.30, φορτηγό - τύπου βαν - εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο ρεύμα εισόδου, περίπου 500 μέτρα πριν από τα διόδια των Μαλγάρων.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνον υλικές ζημιές. Ένας άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίσθη με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης.