Skip to main content

Μέτρα για ανεμβολίαστους ανακοινώνει αύριο ο Κικίλιας

Ο υπουργός Υγείας αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν σε άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Τα μέτρα που αφορούν σε ανεμβολίαστους πολίτες θα ανακοινώσει αύριο Τρίτη στις 12:00 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Στις ανακοινώσεις θα συμμετέχει και η Διευθύντρια της ΜΕΘ του ΓΝ «Ευαγγελισμός», Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, Καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.

«Είναι υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε την ταχύτερη δυνατή επιστροφή στην κανονικότητα» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σε ερώτημα για το αν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την επιστροφή της μάσκας για όλους στους εξωτερικούς χώρους, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι στα μέτρα που οριστικοποιούνται και θα ανακοινωθούν αύριο περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων περιορισμός που έχει να κάνει με τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται σε έναν χώρο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Οικονόμου έκανε λόγο για «πλαίσιο μέτρων που θα είναι αποτελεσματικά και θα μπορούν να ελέγχονται» και απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες παραπέμποντας στις επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν αύριο.