Skip to main content

Μέτρα για τη στήριξη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζουν τα λεγόμενα τον ξενοδόχων ότι οι πληρότητες δεν επιτρέπουν ομαλή λειτουγία και επαναλειτουργία των ξενοδοχείων.

Την επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΟΞ στην οποία περιγράφεται η δυσμενής φετινή τουριστική περίοδος, κατέθεσαν ως αναφορά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου, και ο αναπληρωτής τομεάρχης Τουρισμού  Αλέξανδρος Αυλωνίτης,  προς τους κυρίους Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Τουρισμού.

Όπως αναφέρεται στην σχετική επιστολή- κραυγή αγωνίας των ξενοδόχων-, οι πληρότητες δεν επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία και επαναλειτουργία των ξενοδοχείων, εξαιτίας, εκτός των υπολοίπων, και των μέτρων υγειονομικού ελέγχου που έχουν επιβληθεί στις μετακινήσεις.

Η ΠΟΞ με την εν λόγω επιστολή ενημερώνει τους αρμόδιους Υπουργούς για την ανεπάρκεια του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ να καλύψει όλες τις περιπτώσεις επιχειρήσεων ζητώντας να δημιουργηθεί «δίχτυ» προστασίας για όλες τις επιχειρήσεις που αν και τυπικά λειτουργούν καθ' όλη την διάρκεια του έτους έχουν μετατραπεί σε εποχικές.