Skip to main content

Μέτρια εμφάνιση αλλά νίκη 1-0 για τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη (video)

Ο «Δικέφαλος» παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων αλλά κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη με στόχο την πρωτιά και το Champions League

Τη νίκη με 0-1 κατέκτησε ο ΠΑΟΚ εναντίον του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για την 4η αγωνιστική των play-off της Super League.

Σε ένα καλό παιχνίδι, με δυνατό ρυθμό και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο «Δικέφαλος» παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων αλλά κατάφερε χάρις στο αυτογκόλ του Σπύρου Ρισβάνη στο 14΄ να πάρει μια πολύτιμη νίκη με στόχο την κορυφή στο μίνι πρωτάθλημα και την έξοδο στα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην κορυφή με 8 βαθμούς και ακολουθούν ΑΕΚ με 6, Πανιώνιος με 4 και Παναθηναϊκός με 2 βαθμούς ενώ εκκρεμεί η αναμέτρηση του «τριφυλλιού» εναντίον των «κιτρινόμαυρων» που θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:30 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Τασουλής, Ρισβάνης (58΄ Σταυρόπουλος), Οικονόμου, Γκιοάτα, Ταπόκο, Κόρμπος, Μασούρας (55΄ Μαχμούτοβιτς), Καθάριος, Σαββίδης (80΄ Βουκελάτος), Μπεν.

ΠΑΟΚ (Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Πούγγουρας (46΄ Μαλεζάς), Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (67΄ Πέλκας), Ενρίκε (86΄ Κίτσιου), Πρίγιοβιτς.