Skip to main content

Μέτριος ο Άρης, καλύτερη η Λάρισα αλλά όλα μηδέν στη Θεσσαλία (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» που αγωνίστηκαν ξανά με την ίδια 11κάδα, δεν είχαν φρεσκάδα και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τα καρέ των «βυσσινί».

Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΛ και του Άρη στο «AEL FC Arena» για την 18η αγωνιστική της Super League.

H ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο από τον Άρη ωστόσο είχε μόλις μια αξιόλογη ευκαιρία στις αρχές και συγκεκριμένα το 20’ όταν ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σάσα, βγήκε στην αντεπίθεση και εξαπέλυσε σουτ όμως ο Κουέστα μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Αντίστοιχα οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν στο 43’ με τον Ματίγια να εκτελεί φάουλ και τον Δεληζήση να πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Κρίστινσον μπλόκαρε εύκολα.

Η τελευταία καλή φάση για τα πρώτα 45’ ανήκε στους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 45’ + 2’ όταν ο Ουάρντα σέντραρε από τα αριστερά και ο Παπάζογλου έστρωσε στον Κάτσε όμως η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Το συγκρότημα του Μίκαελ Ένινγκ απείλησε ξανά στο 59’ με το μακρινό σουτ του Γκάμα να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Κρίστινσον ενώ στο 64’ ήταν η σειρά για το αντίστοιχο του Μιχάλη Γρηγορίου να έχει τη δική του φάση όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς πάσαρε στον Κάτσε αλλά το πλασέ του Αλβανού χαφ κατέληξε στον Κουέστα που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Η τελευταία αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στη θεσσαλική ομάδα όταν στο 80’ ο Καρανίκας έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή με τον Κουέστα να αποκρούει εντυπωσιακά.