Skip to main content

Μετρό Θεσσαλονίκης: Μία λωρίδα κυκλοφορίας από σήμερα στη Βενιζέλου

Στο πλαίσιο των έργων για τον ομώνυμο σταθμό της πόλης, θα περιοριστεί ή θα διακοπεί για τρεις μήνες η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα του άξονα.

Σε νέο περιορισμό των λωρίδων κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Βενιζέλου προχωρά η Αττικό Μετρό, στο πλαίσιο εργασιών για τον ομώνυμο σταθμό του μετρό Θεσσαλονίκης.

Ως εκ τούτου, από σήμερα, Δευτέρα 6 Μαΐου και για διάστημα τριών μηνών, θα περιοριστεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε μία λωρίδα, στο τμήμα της Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Παπαδοπούλου μέχρι την οδό Εγνατία (χωρίς να επηρεάζεται η διάβαση πεζών που βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου στη συμβολή της με την οδό Εγνατία).

Ακόμα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Σολωμού, στο τμήμα της ανάμεσα στην οδό Βενιζέλου και του πρώτου δυτικού πεζοδρόμου αυτής. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ελεύθερο τμήμα της οδού Σολωμού θα διεξάγεται μέσω της οδού Ι.Δραγούμη και μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.  

Σε ανακοίνωση της Αττικό Μετρό ΑΕ «ζητά την κατανόηση των πολιτών για ένα έργο που ταλαιπώρησε στο παρελθόν την πόλη και που σήμερα προχωρεί και υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς».