Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΜΕΒΓΑΛ: ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ SIAL 2016

Η εταιρεία παρουσίασε στο διεθνές κοινό πρωτότυπες ιδέες, στις κατηγορίες γιαούρτης και τυροκομικών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις τελευταίες τάσεις

Επισφράγιση νέων συνεργασιών, ολοκληρωμένες προϊοντικές προτάσεις αλλά και μία πρωτότυπη ελκυστική παρουσία συνέθεσαν την συμμετοχή της ΜΕΒΓΑΛ στη SIAL 2016, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων, που έλαβε χώρα στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικές συζητήσεις, τόσο με εκπροσώπους μεγάλων εμπορικών οίκων όσο και του λιανεμπορίου, και τέθηκαν οι βάσεις για επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας κυρίως σε χώρες της Μ. Ανατολής, σε Ισραήλ, Benelux και Ρουμανία, αλλά και διεύρυνση της παρουσίας της σε Αμερική και Αυστραλία. Παράλληλα, επισφραγίστηκε η συνεργασία που έχει ξεκινήσει στην Κορέα, όπου εδώ και λίγους μήνες εξάγεται αυθεντικό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ.

Η εταιρεία παρουσίασε στο διεθνές κοινό πρωτότυπες ιδέες, στις κατηγορίες γιαούρτης και τυροκομικών, «που ανταποκρίνονται απόλυτα στις τελευταίες τάσεις για μια ισορροπημένη διατροφή με νόστιμα και υγιεινά προϊόντα προστιθέμενης αξίας».

Το περίπτερο αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες, καθώς το ενδιαφέρον δεν ήταν μόνο επιχειρηματικό αλλά και γαστρονομικό. «Στην εντυπωσιακή κουζίνα του οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες προτάσεις για τη χρήση των παραδοσιακών τυριών ΜΕΒΓΑΛ στη μαγειρική, αλλά και να δημιουργήσουν τους δικούς τους απολαυστικούς συνδυασμούς με ελληνικό γιαούρτι και toppings της αρεσκείας τους».

Οι εξαγωγές τις ΜΕΒΓΑΛ, όπως ενημερώνει η εταιρεία, «ξεκίνησαν σταδιακά το 1985 και σήμερα αποτελούν το 35% του συνολικού κύκλου εργασιών της, ενώ σύμφωνα με τους στόχους που έχουν τεθεί αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι τοποθετημένα στα ράφια των πιο φημισμένων αλυσίδων S/M σε 32 χώρες και επιδιώκεται διαρκής ενίσχυση της διεθνούς της παρουσίας με ποιοτικά προϊόντα, που συνδυάζουν την παράδοση και την καινοτομία».




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ