Skip to main content

«Μη με αφήσεις ποτέ»: Το συγκλονιστικό video της Lacta για τη βία κατά των γυναικών

Το νέο video της Lacta με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών είναι γροθιά στο στομάχι.

«Μην με αφήσεις ποτέ…». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το νέο spot της Lacta με δύο νέους που δείχνουν να χαίρονται τον έρωτά τους στη θάλασσα.

Η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλές φορές στο παρελθόν ιστορίες αγάπης, ωστόσο όσο προχωρά το νέο video, αυτά που εκτυλίσσονται δεν παραπέμπουν καθόλου σε αγνά συναισθήματα.

«Θέλω να είσαι δική μου. Μόνο δική μου. Κανένας δεν θα σε αγαπήσει όπως εγώ», λέει στη γυναίκα ο άνδρας και εκείνη φαίνεται να το ερμηνεύει ως ένδειξη έρωτα και αγάπης. Η χειριστική συμπεριφορά ενός κακοποιητικού συντρόφου όμως δεν αργεί να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, τον σκληρό και απάνθρωπο. Όσο περνούν τα δευτερόλεπτα την ελέγχει, της μιλά άσχημα, την περιορίζει, γίνεται βίαιος απέναντί της και όταν τελικά αυτή αποφασίζει να τον αφήσει, έρχεται το μοιραίο τέλος της. «Μην με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό», είναι η φράση που κλείνει το συγκλονιστικό video, που ξυπνά βίαιες μνήμες από τον αριθμό-ρεκόρ γυναικοκτονιών που σημειώθηκαν φέτος στη χώρα μας.

Δείτε περισσότερα στη Vwoman.gr.