Skip to main content

Μία αγωνιστική στο Περιστέρι για τα επεισόδια με τον Άρη

Η αθηναϊκή ομάδα τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο για τα επεισόδια στο ματς με τον «Αυτοκράτορα».

Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών όπως επίσης και με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε το Περιστέρι για τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο και στον «Αυτοκράτορα».

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ, που ήταν γηπεδούχος,  για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-03-2019.

ΑΡΗΣ

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ, που δεν ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-3-2019».