Skip to main content

Μια ανάσα από το «μπαμ» με Ιντέγε βρίσκεται ο Άρης

Η επιμονή των «κιτρινόμαυρων» και συγκεκριμένα του Θόδωρου Καρυπίδη φέρνει τον Νιγηριανό όλο και πιο κοντά στο «Κλ. Βικελίδης»

Έτοιμος να κάνει δικό του τον Μπράουν Ιντέγε είναι ο Άρης. Ο Νιγηριανός επιθετικός ετοιμάζεται -με τη σειρά του- για τον δεύτερο σταθμό της εν Ελλάδι καριέρας του, ο οποίος -εκτός απροόπτου- θα είναι το Κλεάνθης Βικελίδης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Metrosport.gr, όπως όλα δείχνουν, οι οπαδοί της ομάδας θα μεταβούν -εκ νέου- και πιο... μαζικά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», για να υποδεχθούν τον 31χρονο φορ.

Όπως επισημαίνεται, αν και φαινόταν ότι η οικονομική διαφορά που χώριζε τις δύο πλευρές θα γεφυρωνόταν με δυσκολία, τελικά οι ενέργειες του Θόδωρου Καρυπίδη φέρνουν τον Αφρικανό επιθετικό μια ανάσα από το να αποδεχθεί την πρόταση που του κατατέθηκε και ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν μόνο ορισμένες λεπτομέρειες, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Ιντέγε τα έχει βρει (σχεδόν) σε όλα με τον επικεφαλής της ΠΑΕ και, τις επόμενες ώρες, θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Ο ποδοσφαιριστής είχε μεν προτάσεις και από άλλες ομάδες, ωστόσο οι χειρισμοί Καρυπίδη σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή προοπτική οδηγούν τον Ιντέγε με σταθερά βήματα στη Θεσσαλονίκη και το Χαριλάου.