Skip to main content

Μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού

Μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά θέματα της μετακίνησής του στον «Δικέφαλο», ο ταλαντούχος Αλβανός στόπερ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Μια… ανάσα από την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 20χρονου κεντρικού αμυντικού του Παναιτωλικού, Ενέα Μιχάι, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία που θα ντύσει τον νεαρό στόπερ στα «ασπρόμαυρα» για την επόμενη τετραετία.

Όπως μεταδίδει το «PAOK24», oι επαφές των δύο ομάδων είναι σε προχωρημένο στάδιο ενώ συμφωνία υπάρχει και ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και τον ταλαντούχο στόπερ, με τον «Τίτορμο» πέρα από τα οικονομικά ανταλλάγματα, να επωφελείται και από έμψυχα, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη, να οδεύει προς Αγρίνιο, με την μορφή του δανεισμού, αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Tην περσινή σεζόν, ο Μιχάι κατέγραψε 19 συμμετοχές με την φανέλα του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα της Super League, όντας εκ των βασικών συντελεστών της αμυντικής γραμμής των Αγρινιωτών ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, καταγράφοντας μέχρι τώρα δύο συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά θέματα της μετακίνησής του στον «Δικέφαλο», θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.