Skip to main content

Μια απ’ τα ίδια η Εθνική, τρίτη σερί ήττα από τη Φινλανδία! (video)

Με τον Τ. Πούκι να βρίσκει δίχτυα από το σημείο του πέναλτι, οι «κουκουβάγιες» κέρδισαν με 1-0 τη «γαλανόλευκη» βγάζοντας την από νωρίς εκτός στόχου.

Την 3η σερί ήττα γνώρισε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου καθώς έχασε με 1-0 από τη Φινλανδία στο «Tampere Stadium» για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν απογοητευτικό σε ακόμη μία αναμέτρηση και πλέον ετοιμάζεται να μείνει εκτός από τρίτη διαδοχική μεγάλη διοργάνωση μετά το Euro 2016 και το Mundial 2018.

Στο ντεμπούτο του Τζον Φαν’τ Σιπ στον «γαλανόλευκο» πάγκο, η Εθνική δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και μάλιστα γνώρισε μία ακόμη ήττα μετά τις δύο από Ιταλία –Αρμενία στο ΟΑΚΑ χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τεέμου Πούκι (52’) που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των «Σουόμι».

Οι συνθέσεις:

Φινλανδία (Κάνερβα): Χραντέτσκι, Ραϊτάλα, Αρατζούρι, Τοΐβιο, Ούρονεν, Λουντ, Σπαρβ, Καμαρά, Σοΐρι (93’ Σούλερ), Πούκι (85’ Καργιαλάινεν) Τουόμινεν (87’ Γιένσεν).

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σιπ): Μπάρκας, Τοροσίδης (70’ Μπακάκης), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Μασούρας, Βρουσάι (60’ Πέλκας), Κουλούρης (76’ Παυλίδης).

Βαθμολογία

1) Ιταλία 15

2) Φινλανδία 12

3) Βοσνία 7

4) Αρμενία 6

5) Ελλάδα 4

6) Λίχτενσταϊν 0

Επόμενη Αγωνιστική – Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Αρμενία – Βοσνία (16:00)

Φινλανδία – Ιταλία (21:45)

Ελλάδα – Λίχτενσταϊν (21:45)