Skip to main content

Μία από τα ίδια ο Ηρακλής, στο μηδέν με Κισσαμικό στη Θεσσαλονίκη(vid)

Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν ευκαιρίες όμως εμφάνισαν τις ίδιες αδυναμίες επιθετικά μη μπορώντας να νικήσουν τον τερματοφύλακα Λαζαρίδη.

Πολύτιμους βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα πέταξε ξανά ο Ηρακλής που έμεινε στο 0-0 με τον Κισσαμικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 26η αγωνιστική της Football League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Γηραιός» βρίσκεται στην 11η θέση έχοντας 35 βαθμούς, ισόβαθμος με τη Δόξα Δράμας που έχει έναν αγώνα λιγότερο ενώ αντίθετα οι Κρητικοί καταλαμβάνουν την 7η θέση έχοντας 39 βαθμούς.

Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν ευκαιρίες όμως εμφάνισαν τις ίδιες αδυναμίες επιθετικά μη μπορώντας να νικήσουν τον Λαζαρίδη ενώ μάλιστα κινδύνευσαν σοβαρά στο 81’ όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαχρήστου.

Oι συνθέσεις:

Ηρακλής (Τροΐζι): Κάχριμαν, Κουτρομάνος, Βιτλής, Κουκόλης, Μουνιόθ, Παναγιωτούδης, Κωστούλας, Ρόβας, Περόνε, Κλέιτον, Μπορίκο.

Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σεσάι, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σάλιακας, Φαζός, Μουμίν, Τεγούσης, Ρίσκι, Αρναρέλλης, Κάσσος.