Skip to main content

Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν

«Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν», τραγουδούσε ο Γιώργος Νταλάρας. Μια βραδιλα, και συγκεκριμένα η αυριανή, είναι για τον Άρη μία από τις πιο σημαντικές της ευρωπαϊκής ιστορίας του. Με θετικό αποτέλεσμα, ο
«Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν», τραγουδούσε ο Γιώργος Νταλάρας. Μια βραδιλα, και συγκεκριμένα η αυριανή, είναι για τον Άρη μία από τις πιο σημαντικές της ευρωπαϊκής ιστορίας του. Με θετικό αποτέλεσμα, οι «κίτρινοι» θα κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «32» του Europa League και η αισιοδοξία είναι διάχυτη.

Η αποστολή των «κιτρίνων» πέταξε το πρωί για τη Γερμανία και με τους Νέτο και Μισέλ να τονίζουν ότι αρμονία άμυνας και επίθεσης θα φέρει το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα.

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Είναι ένας επαναληπτικός σε σχέση με τον προηγούμενο και θα κρίνει πολλά στον όμιλο. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ. Πρέπει να βγούμε στην επίθεση για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αν έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία, μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η τακτική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν αμυνθούμε σωστά, θα έχουμε πιο ποιοτικές επιθέσεις και θα φύγουμε με κάτι θετικό από την Γερμανία. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι», ήταν η τοποθέτηση του Ντάρσι Νέτο.

 «Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό και, ανάλογα πως θα έρθει το παιχνίδι, θα παλέψουμε για το καλύτερο. Η Λεβερκούζεν είναι μια ποιοτική ομάδα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, εμείς θα πρέπει να μην αφήσουμε χώρους και να μαρκάρουμε ψηλά», τόνισε ο Μίσελ.

Στις 19.15, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και ο Μιχάλης Σηφάκης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, ενώ έπειτα η ομάδα θα προπονηθεί επί γερμανικού εδάφους.

Η αποστολή του Άρη απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Πρίττα, Κόκε, Κάλβο, Σηφάκη, Χαβίτο, Ρονάλντο, Νέτο, Φατί, Λαζαρίδη, Τσεσνάουσκις, Μενδρινό, Οριόλ, Βελλίδη, Χουάνμα, Καζναφέρη, Ρουίζ, Βαγγέλη, Μίσελ και Τόχα.