Skip to main content

Μια λαμπερή βραδιά για τα 40 χρόνια της Karaoglou στο ελληνικό επιχειρείν

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιόρτασε τα 40 χρόνια της η εταιρεία λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών Karaoglou

Τα 40 χρόνια παρουσίας της στην οικονομική ζωή της χώρας γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας η εταιρεία Karaoglou, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος επιχειρηματιών και συνεργατών της, υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών φορέων κ.ά.

Στην εκδήλωση αναδείχθηκε η πολυετής διαδρομή της Karaoglou από τότε που ιδρύθηκε και έφθασε στην κορυφή των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών υπό την ηγεσία του δημιουργού της, Ευάγγελου Καράογλου, μέχρι σήμερα που συνεχίζει δυναμικά στον δρόμο των επιτυχιών με τη δεύτερη γενιά της οικογένειας στο τιμόνι της εταιρείας.

Στην ομιλία της η πρόεδρος της Karaoglou Αγγελική Καράογλου υπογράμμισε τη δέσμευση των ανθρώπων της εταιρείας να συνεχίσουν την πορεία του επαγγελματισμού, της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας, απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους πελάτες της.

Διαβάστε: Το Success Story της Karaoglou στον τομέα των λογιστικών υπηρεσιών

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ορέστης Αράπογλου, έδωσε μία πρόγευση της νέας εποχής στην οποία περνάει η εταιρεία με όπλα της τη γνώση, την εμπειρία, την καινοτομία και την ολιστική υποστήριξη των πελατών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο στα οποία μίλησαν οι εργαζόμενοι και πελάτες της εταιρείας, ενώ σε κλίμα συγκίνησης προβλήθηκε μία σύντομη ταινία με τους σημαντικούς σταθμούς της πορείας της Karaoglou.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του Χαράλαμπου Μπιμπλιτζή, του πρώτου πελάτη της εταιρείας που εδώ και 40 χρόνια επιλέγει την Karaoglou για φοροτεχνική και λογιστική υποστήριξη, πιστοποιώντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργεί η εταιρεία με τους πελάτες της.

Η εκδήλωση έκλεισε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα του επιχειρηματία Ευάγγελου Μυτιληναίου ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον φίλο του Ευάγγελο Καράογλου, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως «dream scenario» την εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας από τη δεύτερη γενιά της επιχείρησης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη από εταιρείες όπως η Karaoglou που δίνουν πραγματική αξία στους συνεργάτες τους, προσφέροντας ολιστικές υπηρεσίες στον τομέα του audit support στα πρότυπα μεγάλων πολυεθνικών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Κώστας Γκουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Σάββας Αναστασιάδης, Θεόδωρος Καράογλου και Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρώην υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης και ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Θοδωρής Μητράκας, οι αντιπεριφερειάρχες Πάρις Μπίλλιας και Μελίνα Δερμεντζοπούλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Κούπκας, Μαρία Καραγιάννη και Ιωάννα Κοσμοπούλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πυλαίας Χορτιάτη και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη Πάρης Τσογκαρλίδης, ο πρόεδρος του ΣΒΕ Θάνος Σαββάκης, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης και νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιούλη Ρανέλλα κ.ά.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Αθανασία Μπίδιου, ενώ το μουσικό μέρος της βραδιάς κάλυψαν οι Fortissimo.