Skip to main content

Μεγάλη Άμμος: Αυτή είναι η πιο συζητημένη παραλία του καλοκαιριού(vid)

Η μοναδική στο είδος της παραλία της Εύβοιας πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια της χώρας για την προώθηση του τουρισμού.

Το Μαρμάρι Εύβοιας στολίζει η πιο πολυσυζητημένη παραλία του φετινού καλοκαιριού.

Ο λόγος φυσικά για την παραλία-αμμόγλωσα Μεγάλη Άμμος στο Μαρμάρι Ευβοίας, μια εκπληκτικά σε ομορφιά αμμόγλωσα όπως θα διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο.

Όπως αναφέρει το efsyn.gr, η παραλία της Μεγάλης Άμμου είναι ξακουστή για το περίεργο σχήμα της. Είναι μια μεγάλη λωρίδα άμμου μέσα στην θάλασσα η οποία έχει την ιδιότητα να αλλάζει σχήμα ανάλογα με την φορά του κύμματος και του νερού. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως η παραλία που εμφανίζεται στο διαφημιστικό σποτ δεν είναι αυτή αλλά μια παραλία της Κροατίας. Τα νερά της είναι βαθιά και συνήθως προτιμάτε από τους σέρφερς.

Η ομάδα του UpStories πέταξε πάνω από την Μεγάλη Άμμο και παρουσιάζει την πανέμορφη παραλία που επιλέχθηκε να πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια που έχει ως στόχο να αποσπάσει η χώρα μας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από την έτσι κι αλλιώς περιορισμένη λόγω κορωνοϊού τουριστική παγκόσμια πίτα.