Κυριακή 26 Μαΐου 2019
x

ΠΑΡΕΑ: ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο συνδυασμός «Π.Α.Ρ.Ε.Α.», όπως αναφέρουν τα στελέχη του, είναι «μακριά από κομματικές και προσωπικές επιδιώξεις και σκοπιμότητες».

Μία νέα παράταξη κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, διεκδικώντας τον δήμο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια ομάδα νέων και ενεργών πολιτών που συγκρότησαν τον συνδυασμό «Π.Α.Ρ.Ε.Α.» (Πολιτικό Ανανεωτικό Ρεύμα Ευθύνης και Αξιοκρατίας).

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε ανάρτησή τους στο facebook ο συνδυασμός είναι «μακριά από κομματικές και προσωπικές επιδιώξεις και σκοπιμότητες» και μοναδικός τους γνώμονας είναι η «αγάπη μας για τη πόλη, με όρεξη να δουλέψουμε και να προσφέρουμε».

Το κείμενο της υποψηφιότητας

ΕΡΧΕΤΑΙ Η Π.Α.Ρ.Ε.Α. - ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Μετά από ώριμη σκέψη και αξιολόγηση του σημερινού πολιτικού περιβάλλοντος:

Επειδή οι υπάρχουσες υποψηφιότητες για τον δήμο Θεσσαλονίκης εξυπηρετούν προσωπικές και κομματικές επιδιώξεις και όχι το καλό της πόλης,

Επειδή έχουμε βαρεθεί τις «άδειες κουβέντες» και ψεύτικες υποσχέσεις,

Επειδή νοιώθουμε ότι ο μέχρι σήμερα προεκλογικός αγώνα για την πόλη μας δεν μας εκφράζει, δεν δίνει όραμα και προοπτική για το μέλλον της πόλης μας.

Αποφασίσαμε να δώσουμε τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη

Μια ομάδα νέων, ενεργών πολιτών, μακριά από κομματικές και προσωπικές επιδιώξεις και σκοπιμότητες, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μας για τη πόλη, με όρεξη να δουλέψουμε και να προσφέρουμε δημιουργήσαμε την δημοτική παράταξη Π.Α.Ρ.Ε.Α. (Πολιτικό Ανανεωτικό Ρεύμα Ευθύνης και Αξιοκρατίας).

Καλούμε όλους τους νέους, σε ηλικία και ψυχή, συμπολίτες μας να συμπορευτούν μαζί μας σε αυτή τη προσπάθεια.

Να δώσουμε μαζί τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη που ονειρευόμαστε και αξίζουμε.

Έλα και εσύ στη Π.Α.Ρ.Ε.Α. μας!

Να αλλάξουμε τη πόλη, την καθημερινότητα και την ζωή μας
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ