Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
x

ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΟ ΠΑΤΡΩΝ- ΠΥΡΓΟΥ

Η οδηγός του ενός οχήματος, αναζητούσε δύο παιδιά κι όχι ένα που βρέθηκε εντός του οχήματος, πλην όμως αυτό οφειλόταν στο σοκ που είχε υποστεί.

Μια νεκρή και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης δύο οχημάτων το απόγευμα του Σαββάτου (στις 5.30) μ.μ., επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στον ύψος του Κολιρίου (Πύργος).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patrisnews, δύο αντιθέτως κινούμενα ΙΧ επιβατηγά αυτοκίνητα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκαν μετωπικά με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα το Yaris να προσκρούσεις στις προστατευτικές μπάρες.

Από αυτό το όχημα ανασύρθηκε νεκρή η συνοδηγός ηλικίας 60-65 ετών, ενώ η κόρη της, η οποία οδηγούσε και ένα νήπιο, διακομίσθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπως και ο αλλοδαπός οδηγός του Audi αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οδηγός του ενός οχήματος, αναζητούσε δύο παιδιά κι όχι ένα που βρέθηκε εντός του οχήματος, πλην όμως αυτό οφειλόταν στο σοκ που είχε υποστεί.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης ο απεγκλωβισμός έγινε χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για αρκετή ώρα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ