Skip to main content

Μία πολύχρωμη αγορά στο 4ο Flea Market and Street Food (φωτο+video)

Προϊόντα για κάθε γούστο αλλά και φαγητό στον αύλειο χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης - Φέτος συμμετέχουν περίπου 100 ιδιώτες και επιχειρήσεις

Μια πολύχρωμη αγορά με χειροποίητα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, μεταχειρισμένα, ρετρό, βιβλία, κομιξ, αντίκες, ακόμη και βιολογικά προϊόντα, στήθηκε από το πρωί του Σαββάτου στον αύλειο χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Το 4ο Flea Market and Street Food έρχεται έναν χρόνο μετά την πρώτη αντίστοιχη διοργάνωση από την ομάδα Upnloud και η προσέλευση είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Ο χώρος είναι γεμάτος με κόσμο κάθε ηλικίας που θαυμάζει και αγοράζει, ή δοκιμάζει γεύσεις από τα καταστήματα που προσφέρουν Street Food στο πίσω μέρος του χώρου. Η εκδήλωση πλαισιώνεται με ανεβαστική μουσική και δροσιστικές μπύρες και ποτά που σερβίρονται στο μπαρ της διοργάνωσης.

Όπως λέει στη Voria.gr ο Ντέμης Σαμαράς από την Upnloud, πρόθεση της διοργάνωσης είναι σταδιακά να εξελιχθεί η ιδέα του να φέρνει ο κόσμος και να πουλάει ό,τι έχει στο σπίτι του και δεν του χρειάζεται. «Μέχρι στιγμής είχαμε περίπου 8.000 επισκέπτες, ενώ υπολογίζουμε ακόμα περισσότερους μέχρι τη λήξη της διοργάνωσης».

Στο 4ο Flea Market συμμετέχουν περίπου 100 ιδιώτες και επιχειρήσεις ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής, σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά ξεπέρασαν τις 450.

Το Flea Market θα συνεχιστεί και αύριο, Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.