Skip to main content

Μια πρωτότυπη «Μέλισσα» θα κοσμεί το πάρκο της παραλίας Νέων Μουδανιών

Το γλυπτό «ΜΕΛΙΣΣΑ» αποτελεί μέρος των κατασκευών και δραστηριοτήτων του προγράμματος BeePathNet του δήμου Προποντίδας, στη Χαλκιδική

Η ομάδα BeePathNet Νέας Προποντίδας θα τοποθετήσει σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στο πάρκο της παραλίας των Νέων Μουδανιών το γλυπτό “ΜΕΛΙΣΣΑ”, που είναι φτιαγμένο από σίδερο. Το έργο είναι δωρεά του Χαράλαμπου Τουμπέκη, Εκπαιδευτικού και Εικαστικού, που ζει και εργάζεται στα Νέα Μουδανιά.

«Το γλυπτό “ΜΕΛΙΣΣΑ” αποτελεί μέρος των κατασκευών και δραστηριοτήτων του προγράμματος BeePathNet του Δήμου μας, με γενικότερη θεματολογία τη μέλισσα και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Ταυτόχρονα, θα σηματοδοτεί ένα σημαντικό σημείο του “Μονοπατιού της Μέλισσας”, που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στον πεζόδρομο της ανάπλασης και θα παρουσιάζει τουριστικό και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον», αναφέρει ο δήμος Νέας Προποντίδας.

Όσοι θέλετε να δείτε από κοντά το γλυπτό και να συνομιλήσετε με τον δημιουργό του αλλά και με μέλη του Προγράμματος BeePathNet μπορείτε να επισκεφθείτε τον χώρο έως τις 20:30.