Skip to main content

Μία σύλληψη για τη συγκέντρωση πιστών έξω από εκκλησία στην Αττική

Συγκέντρωση περίπου 100 πιστών έξω από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, το απόγευμα της Παρασκευής.

Στη σύλληψη ενός ατόμου και στην ταυτοποίηση ακόμη πέντε προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από τη συγκέντρωση περίπου 100 πιστών έξω από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, το απόγευμα της Παρασκευής.

Πρόκειται για άτομα, τα οποία θέλησαν να δώσουν το «παρών» στη λειτουργία των Χαιρετισμών, αγνοώντας τα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα και το πρωί της Κυριακής, έξω από ναό της Αγίας Τριάδος στην Πάτρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «tempo24», προκλήθηκε και μικρής κλίμακας ένταση, καθώς οι παραβρισκόμενοι αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από το σημείο. Από την πλευρά τους, οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο, επέδωσαν δεκάδες πρόστιμα.