Skip to main content

Mid Season Sale για ένα δεκαήμερο στο Mediterranean Cosmos

Ανακαλύψτε όλα τα φθινοπωρινά trends στις καλύτερες τιμές, σε περισσότερα από 200 καταστήματα και αμέτρητες επώνυμες μάρκες!

Από την Πέμπτη 1 έως και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου το Mediterranean Cosmos, ο απόλυτος προορισμός shopping και διασκέδασης της πόλης, κινείται σε ρυθμούς φθινοπωρινής ανανέωσης με μοναδικές εκπτώσεις στα αγαπημένα brands!

Ανακαλύψτε όλα τα φθινοπωρινά trends στις καλύτερες τιμές, σε περισσότερα από 200 καταστήματα και αμέτρητες επώνυμες μάρκες!

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα και το σούπερ μάρκετ του Mediterranean Cosmos θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00. Mόνο την Κυριακή 4 Νοεμβρίου οι κάτοχοι τις πιστωτικής κάρτας YES! VISA κερδίζουν 12% της αξίας των αγορών τους, επιπλέον των εκπτώσεων, στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος στο Mediterranean Cosmos.

Και επειδή οι εκπτώσεις είναι η καλύτερη ευκαιρία για να επιλέξετε τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορείτε να χαρίσετε τις gift cards του Mediterranean Cosmos, το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση!

Γιατί στο Mediterranean Cosmos όλοι βρίσκουν το δώρο τους!

* Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφοριών του εμπορικού κέντρου, (τηλ.: 2310 489 571, email: info@medcosmos.gr).