Skip to main content

MIG: Μεταβίβαση της Ράδιο Κορασίδης έναντι 35,7 εκατ. ευρώ

Σε 35.720.802,97 ευρώ ανήλθε το συνολικό τίμημα της μεταβίβασης της συμμετοχής της Marfin Investment Group στο μετοχικό κεφάλαιο της Ράδιο Κορασίδης προς την κυπριακή εταιρία Lilavois Trading Limited.

Σε35.720.802,97 ευρώ ανήλθε το συνολικό τίμηματης μεταβίβασης της συμμετοχής τηςMarfin Investment Group στο μετοχικό κεφάλαιο τηςΡάδιο Κορασίδης Εμπορικές ΕπιχειρήσειςΑΕ προς την κυπριακή εταιρία Lilavois TradingLimited, σύμφωνα με ανακοίνωση της MIGστοΧΑ.


Σύμφωναμε σχετική ανακοίνωση, η αποπληρωμή τουσυνολικού τιμήματος θα ολοκληρωθείεντός πέντε ετών, σε τέσσερις ετήσιεςισόποσες δόσεις, της πρώτης εξ αυτώνκαταβαλλομένης σε δύο έτη από τηνημερομηνία της μεταβίβασης.


Όπωςσημειώνεται, η μεταβίβαση αυτή δε θαεπηρεάσει αρνητικά την ενοποιημένηοικονομική κατάσταση της εταιρίας.Πέραν των ήδη εγγεγραμμένων ζημιών,ποσού 96,8 εκατ. ευρώ, οι οποίες επιβάρυναντα αποτελέσματα και τα ίδια κεφάλαια(όπως αποτυπώνονται στις δημοσιευμένεςενοποιημένες οικονομικές καταστάσειςτης εταιρίας της 30.09.2009), εκτιμάται ηεγγραφή περαιτέρω λογιστικής ζημίαςύψους 3,7 εκατ. ευρώ περίπου από τηνενοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτωντης εν λόγω εταιρίας μέχρι την ημερομηνίατης μεταβίβασης.