Skip to main content

Κορωνοϊός-Μύκονος: Χειροπέδες σε ενοικιαστή βίλας που διοργάνωσε πάρτι

Συνεχείς έλεγχοι από την Αστυνομία στα beach bar και τα κέντρα διασκέδασης της Μυκόνου, ωστόσο δεν αποφεύγονται οι εικόνες συνωστισμού.

Σε δεκαπέντε ελέγχους σε beach bar και κέντρα διασκέδασης της Μυκόνου προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία, ενώ συνελήφθη και ένας ενοικιαστής βίλας για διοργάνωση πάρτι.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από γείτονες για φασαρία σε βίλα που είχε νοικιαστεί και όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως γινόταν πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Ζήτησαν από τον ενοικιαστή να βγει από το σπίτι, καθώς δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην οικία, και στη συνέχεια τον συνέλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στη Μύκονο το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να ενημερωθεί για τους ελέγχους στις επιχειρήσεις του νησιού, οι εικόνες συνωστισμού ήταν πρωτοφανείς σε τρία τουλάχιστον beach clubs του νησιού, σύμφωνα με το protothema.gr.

Διοργανωτές πάρτι από την Ίμπιζα στη Μύκονο

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα φαινόμενα συνωστισμού, στο νησί της Μυκόνου έχουν καταφθάσει διοργανωτές από την Ιμπιζα της Ισπανίας και από τη Νίκαια της Γαλλίας. Ειδικοί στη διοργάνωση πριβέ πάρτι, τα παρουσιάζουν ως φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πάρτι στήνονται κρυφά και χωρίς άδεια μέσα σε πολυτελείς βίλες που νοικιάζονται για τον συγκεκριμένο σκοπό, ενώ σε αυτά συμμετέχουν από 500 μέχρι και 1.000 άτομα.

Στο «νησί των ανέμων» διοργανώνονται 3 με 4 πάρτι, κάθε εβδομάδα, ενώ τα καλέσματα γίνονται με τον εντοπισμό στίγματος κινητών τηλεφώνων και την αποστολή των προσκλήσεων ενδιαφέροντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ταυτόχρονα, «κράχτες» των διοργανωτών διαδίδουν τη φήμη για τα πάρτι σε γνωστά καταστήματα και beach bar το νησιού, ενώ η είσοδος αρχίζει από τα 150 και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.000 ευρώ, ανάλογα με τον… πελάτη.