Skip to main content

Μύκονος: 17χρονος γρονθοκόπησε τη μητέρα του - Η κουβέντα που τον εξόργισε

«Εύχομαι να πέθαινε ο πατέρας σου», είπε μία 44χρονη γυναίκα στον 17χρονο γιο της στη Μύκονο και εκείνος την ξυλοκόπησε μπροστά στα αδέλφια του.

Ασύλληπτο σκηνικό ύβρεων και χειροδικίας εκτυλίχθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου, με 17χρονο - σε έξαλλη κατάσταση - να προβαίνει σε κινήσεις βίας σε βάρος της μητέρας του.

Διαβάστε: Μύκονος: Νεαρός έσπασε στο ξύλο τη μητέρα του μπροστά στα ανήλικα αδέλφια του

«Εύχομαι να πέθαινε ο πατέρας σου» ήταν η κουβέντα που εξόργισε τον 17χρονο ο οποίος χτύπησε τη μητέρα του ενώ εκείνη καθόταν σε μαγαζί της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του στενού οικογενειακού κύκλου, ο λόγος που ο ανήλικος χτύπησε, το Σάββατο το βράδυ, την 44χρονη μητέρα του, στο καφέ «Αρωμα» στα Ματογιάννια προκλήθηκε από μια συζήτηση σχετικά με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού και πρώην σύζυγο της μητέρας του.

Το 17χρονο αγόρι σε κουβέντα με τη μητέρα του, υπερασπίστηκε τον πατέρα του, καθώς η 44χρονη εκνευρισμένη με το παιδί της, ευχήθηκε να πεθάνει ο πατέρας του. Μάλιστα, την άσχημη ευχή την έκανε στα αγγλικά λέγοντας τα εξής: «I wish your father died».

Ο νεαρός έχοντας αδυναμία στον βιολογικό του πατέρα, ο οποίος έχει 67% αναπηρία και σκλήρυνση κατά πλάκας, αμέσως αντέδρασε και χειροδίκησε τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος είπε «εύχομαι να βγάλεις καρκίνο», στη μητέρα του και στη συνέχεια της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο και της έσπασε τη μύτη.

Η μητέρα του, αιμόφυρτη κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και υπέβαλε μήνυση, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο δράστης φρόντισε να φύγει με το πρώτο πλοίο από το νησί των ανέμων.

Η 44χρονη βρισκόταν στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά της, τον 15χρονο και 17χρονο, οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα και την 4χρονη κόρη της η οποία είναι από άλλον γάμο. Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφος της γυναίκας ο οποίος κατάγεται από την Ιρλανδία.