Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΠΙΤΣ ΜΠΑΡ

Τα μπαρ στη Μύκονο και οι παραλίες γέμισαν ασφυκτικά από εκδρομείς του τριημέρου. Πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο 60 ημερών σε μπιτς μπαρ.

Μπαρ στη Μύκονο και παραλίες γέμισαν ασφυκτικά από εκδρομείς του τριημέρου, με εμφανή διάθεση να ξεφαντώσουν, σαν να μην μας άγγιξε ποτέ ο εφιάλτης της πανδημίας.

Ενδεικτικά, σε μπιτς μπαρ στην παραλία της Φτελιάς εκατοντάδες εκδρομείς από την Αθήνα συνωστίζονταν για να χορέψουν στους ρυθμούς γνωστού Dj, ενώ χθες το βράδυ σε μπαρ μέσα στη Χώρα γινόταν «πατείς με πατώ σε», όπως μπορείτε να δείτε στα σχετικά βίντεο, που εξασφάλισε το protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας αυτών των εικόνων, στο μπιτς μπαρ επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο 60 ημερών. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, σε όλη την Ελλάδα, με ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικης Προστασίας και τη συνεργασία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.Πάντως, όσοι επισκέφτηκαν αυτές τις δυο μέρες εστιατόρια και μπαρ, διαπίστωσαν ότι οι τιμές δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι. Οι Μυκονιάτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν εκπτώσεις και ελπίζουν στους τουρίστες της τελευταίας στιγμής από τον Ιούλιο και μετά, για να ρεφάρουν, προκειμένου να μην πάει χαμένη η σεζόν.Σύμφωνα με το protothema.gr, οι εκδρομείς φιλοξενούνται σε δωμάτια και βίλες φίλων, σε σκάφη αλλά και σε ξενοδοχεία που άνοιξαν παρατύπως.

Φωτογραφίες-βίντεο: protothema.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ