Skip to main content

Μύκονος: Λουκέτο σε Nammos και Σκορπιό λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των δύο beach bar μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους.

Την αναστολή λειτουργίας των beach bar Nammos και Σκορπιός στη Μύκονο αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στα συγκεκριμένα μαγαζιά.

Τις προηγούμενες ημέρες μικτά κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας πήγαν στα δύο bar-restaurant της Μυκόνου και πραγματοποίησαν τεστ με μοριακό έλεγχο σε όλους τους εργαζόμενους. Δύο 24ωρα αργότερα, με απόφαση που αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Διαύγεια, με υπογραφή του Γενικου Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, τα εν λόγω bar-restaurant αναστέλλουν τη λειτουργία τους μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τουλάχιστον 10 θετικά τεστ στον κορωνοϊό και η απόφαση αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων ελήφθη προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και να διαπιστωθεί η έκταση της διάδοσης του ιού. Όταν βγουν τα αποτελέσματα, αναμένεται να ληφθούν νέες αποφάσεις.