Skip to main content

Μικροκαθυστερήσεις στην ΕΟ Θεσσαλονίκης Μουδανιών εξαιτίας έργων

Σημειωτόν τα οχήματα στα σημεία που γίνονται έργα. Δείτε σε ποια σημεία του οδικού δικτύου πραγματοποιούνται εργασίες και πόσο θα διαρκέσουν.

Μικροκαθυστερήσεις σημειώνονται σήμερα το πρωί στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών εξαιτίας των έργων τοποθέτησης προστατευτικών στηθαίων ασφαλείας. 

Ειδικά στο σημείο των έργων, τα οχήματα κινούνται σημειωτόν. 

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας πραγματοποιούνται στον κόμβο Κ11 (Νεάπολης), στην κεντρική διαχωριστική νησίδα οδού, με κατεύθυνση προς δυτικά, και εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στον κλάδο εξόδου προς την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών (για Χαλκιδική), με κατεύθυνση προς ανατολικά, δεξιά της οδού (δείτε εδώ).

Οι παραπάνω εργασίες θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 25 Ιουλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί (για την κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά) και στις 9.00 το πρωί (για την κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά), ενώ η ώρα λήξης των εργασιών θα είναι στις 14.00 (για την κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά) και στις 16.00 (για την κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά).