Skip to main content

Μυλόπουλος: Τέλος του 2020 ο σταθμός Αγίας Σοφίας - Μήνυμα στον Ταχιάο

Την πρόοδο των εργασιών στον σταθμό Αγία Σοφία του μετρό Θεσσαλονίκης επιθεώρησε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος.

Επιθεώρηση των έργων στον σταθμό Αγία Σοφία του μετρό της Θεσσαλονίκης αλλά και απαντήσεις ταυτόχρονα στην κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα έδωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος.

Όπως ανήρτησε στο προφίλ του στο facebook ο κ. Μυλόπουλος για τον σταθμό της Αγίας Σοφίας, «η κατασκευή του σταθμού προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου ο σταθμός να δοθεί σε λειτουργία, μαζί με το υπόλοιπο έργο, τέλος του 2020. Ήδη έχουν κατασκευαστεί τα δύο πρώτα επίπεδα του υπόγειου σταθμού και προχωρεί η εκσκαφή στο τρίτο επίπεδο κάτω από το έδαφος», ενώ προσέθεσε ότι «οι αρχαιολογικές εργασίες έχουν περιοριστεί στη νότια πρόσβαση και βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης».

Ο Γιάννης Μυλόπουλος με τρίτη του ανάρτηση έστειλε και μήνυμα  στους επικριτές του, μετά και το ραδιοφωνικό επεισόδιο που είχε με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο.

«Από τα εργοτάξια του Μετρό, εκεί που χτυπά η καρδιά της ανάπτυξης και της ευημερίας για τη Θεσσαλονίκη, στέλνω τη δική μου απάντηση στους χυδαίους υβριστές μου...», έγραψε χαρακτηριστικά.