Skip to main content

Μυλόπουλος για τεστ ΕΟΔΥ: Απέσυρα την ανάρτηση, αναγνωρίζοντας το λάθος μου

Ο Γιάννης Μυλόπουλος αναφέρει πως διαγράφοντας τη δημοσίευση αποκατέστησε την όποια βλάβη και σημειώνει πως ο «διασυρμός» του συνεχίζεται

Τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανάρτησή του για τεστ που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ και πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος, κάνοντας λόγο για «διασυρμό».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μυλόπουλος είχε γράψει στο facebook πως γνωστή του πήγε για rapid test στη Νέα Παραλία, και ενώ δεν το έκανε, την ειδοποίησαν πως βρέθηκε θετική. Ο ΕΟΔΥ κατηγόρησε τον κ. Μυλόπουλο για διασπορά fake news.

Δείτε - Κορωνοϊός: Ο ΕΟΔΥ θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μυλόπουλου για fake news (φωτο)

Στη σημερινή του ανακοίνωση αναφέρει πως στην ανάρτησή του είχε γράψει πως μοιράζεται την «ιστορία με κάθε επιφύλαξη» και επισημαίνει πως την απέσυρε αναλαμβάνοντας τις ευθύνες.

Παράλληλα, τονίζει πως η ιστορία αναπαράγεται με αποτέλεσμα να δέχεται υβριστικά σχόλια και σημειώνει πως «θα προστατεύσει τον εαυτό του με νόμιμα μέσα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Μυλόπουλου:

«Παρακολουθώ τις παρατεταμένες αντιδράσεις για την χτεσινή μου ανάρτηση, οι οποίες συνεχίζονται με την ίδια ένταση και το ίδιο μένος εναντίον μου.

- Λες και δεν απέσυρα τη συγκεκριμένη ανάρτηση λίγες ώρες μετά, αναγνωρίζοντας το λάθος μου να εμπιστευτώ, χωρίς καμία πρόθεση, μια ιστορία που μου μεταφέρθηκε και την δημοσιοποίησα με κάθε επιφύλαξη, όπως εξ αρχής δήλωσα, χωρίς να μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της.

- Λες και δεν ανέλαβα τις ευθύνες μου από χτες το απόγευμα ακόμη, εξηγώντας με ειλικρίνεια τους λόγους που με οδήγησαν τόσο στην ανάρτηση, όσο και στην απόσυρσή της.

Κατηγορούν εμένα ότι δήθεν συμβάλλω στη δυσφήμιση του ΕΟΔΥ, όταν από χτες το απόγευμα που κατέβασα την ανάρτηση, μέχρι και τώρα, είναι οι κατήγοροι και υβριστές μου που αναπαράγουν μια ιστορία την οποία εγώ και απέσυρα εγκαίρως και παραδεχόμενος ότι δεν μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της, ουσιαστικά αποκατέστησα την όποια βλάβη τυχόν αυτή έκανε στον λίγο χρόνο που έμεινε αναρτημένη.

Τώρα λοιπόν είναι οι υβριστές μου που συμβάλλουν στον δικό μου διασυρμό, αναγκάζοντάς με κι εμένα με τη σειρά μου να προστατέψω κι εγώ τον εαυτό μου με νόμιμα μέσα.

Εγώ έβαλα εγκαίρως τέλος σε αυτή την ιστορία, αναγνωρίζοντας με θάρρος το λάθος μου.

Αναμένω και από την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο.

«Το γαρ πολύ του έρωτος γεννά παραφροσύνη».