Skip to main content

Μυλόπουλος για Καλαμαριά: Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται

Η ανάρτηση του πρόεδρου της Αττικό Μετρό για την επιστολή του αναδόχου, με την οποία ζητεί παράταση στην επέκταση της γραμμής στην Καλαμαριά.

Για «προγραμματισμένη από καιρό» παράταση της παράδοσης της επέκτασης της γραμμής του Μετρό στην Καλαμαριά κάνει λόγο ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννη Μυλόπουλος, σχολιάζοντας την διετή παράταση που ζητεί ο ανάδοχος για την παράδοση του έργου (δείτε εδώ).

«Πώς δηλαδή μια προγραμματισμένη και δρομολογημένη από καιρό παράταση της παράδοσης της επέκτασης της γραμμής Καλαμαριάς....παραποιείται και γίνεται «καθυστέρηση», τεκμήριο δηλαδή αμφισβήτησης της πορείας με σκοπό την αποδυνάμωση ενός μεγάλου έργου» σχολιάζει ο κ. Μυλόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου της Αττικό Μετρό Α.Ε.:

«Πως «η τρίχα γίνεται τριχιά».

Πώς δηλαδή μια προγραμματισμένη και δρομολογημένη από καιρό παράταση της παράδοσης της επέκτασης της γραμμής Καλαμαριάς, προκειμένου η λειτουργία της να συγχρονιστεί με το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα της βασικής γραμμής, το οποίο προβλέπει τη λειτουργία της κύριας γραμμής στα τέλη 2020, παραποιείται και γίνεται «καθυστέρηση», τεκμήριο δηλαδή αμφισβήτησης της πορείας με σκοπό την αποδυνάμωση ενός μεγάλου έργου.

Αλλά και πως «στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται». Όπου λύκος οι εργολάβοι, τους οποίους εξυπηρετούν παρόμοια δημοσιεύματα που προσπαθούν να σηκώσουν σκόνη αμφισβήτησης για ένα μεγάλο έργο που μετά από χρόνια βρήκε επιτέλους τον δρόμο της ολοκλήρωσής του».