Skip to main content

Μυλόπουλος: Ουδεμία σχέση με το ακίνητο του ΑΠΘ - Συκοφαντίες από ΝΔ

Ο καθηγητής του ΑΠΘ και πρόεδρος του ΔΣ της Αττικό Μετρό ΑΕ τόνισε πως η όποια εμπλοκή του στην υπόθεση έχει τυπικό χαρακτήρα.

Απολύτως ψευδή και συκοφαντικά χαρακτηρίζει τα όσα υποστήριξε η ΝΔ τα περί συμμετοχής του στην υπόθεση με την αγορά κτηρίου του ΑΠΘ, μετά τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν από τον Εισαγγελέα Διαφθοράς Αχιλλέα Ζήση σε βαθμό κακουργήματος, καθώς το ακίνητο φέρεται να είχε εμπορική αξία τέσσερις φορές κάτω από την προϋπολογιζόμενη δαπάνη.

«Τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΝΔ περί δήθεν μεθόδευσής μου για την αγορά κτηρίου από το ΑΠΘ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά, καθώς ουδεμία σχέση έχω με τη συγκεκριμένη υπόθεση», τονίζει ο καθηγητής του ΑΠΘ και πρόεδρος του ΔΣ της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος, αναφορικά με την παραίτησή του που ζήτησε η αξιωματική αντιπολίτευση,

«Η όποια εμπλοκή μου σε αυτήν έχει τυπικό χαρακτήρα και οφείλεται στην τότε ιδιότητά μου ως πρύτανη του ΑΠΘ» προσθέτει ο κ. Μυλόπουλος καταλήγοντας ότι επιφυλάσσεται «παντός νομίμου δικαιώματός» του.