Skip to main content

Μυλόπουλος για φορείς: Θυσιάζουν και τα συμφέροντά τους για το κόμμα

«Αυτοί δεν ήταν που έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ για τα κλειστά μαγαζιά της Βενιζέλου;» διερωτάται με νόημα ο απερχόμενος πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε.

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο απερχόμενος πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος σχολιάζει τη σύσκεψη φορέων της Θεσσαλονίκης για το μετρό (δείτε εδώ).

«Αυτοί δεν ήταν που έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ για τα κλειστά μαγαζιά της Βενιζέλου;» διερωτάται χαρακτηριστικά ο κ. Μυλόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αυτοί δεν ήταν που έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ για τα κλειστά μαγαζιά της Βενιζέλου;

Που έβγαζαν ανακοινώσεις ότι δεν αντέχουν ούτε μια μέρα καθυστέρησης για το μετρό;

Πώς «κατάπιαν» τώρα την καθυστέρηση των 2,5 επιπλέον χρόνων που επιβάλλει η λύση που αποφάσισε ο ΠΘ;

Πάντως τους θαυμάζω:

Θυσιάζουν ακόμη και τα επαγγελματικά τους συμφέροντα, για να στηρίξουν το κόμμα τους και τον αρχηγό του!»

Νωρίτερα, ο κ. Μυλόπουλος είχε υποστηρίξει με άλλη ανάρτησή του ότι «είναι απόλυτη ανακρίβεια, για να μην πω σκόπιμο ψέμμα, ότι δήθεν δεν υπάρχει λύση και τάχα δεν υπάρχουν μελέτες για τη Βενιζέλου.

Μέχρι σήμερα έχουν επενδυθεί στη Βενιζέλου περισσότερα από 5 εκ. Ευρώ σε μελέτες και έργα, τα οποία μπορεί να τα βρεί οποισδήποτε μπει στην Διαύγεια και τα οποία δυστυχώς θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων αν πράγματι αλλάξει ο σχεδιασμός.

Βοά η Θεσνίκη για το έργο που έγινε τα τελευταία 3,5 χρόνια σε όλα τα εργοτάξια του Μετρό.

Μόνον όσοι προσεγγίζουν το Μετρό με σκοπιμότητες και ιδιοτέλεια δεν αναγνωρίζουν την πρόοδο που έχει γίνει.

Δυστυχώς οι ίδιοι άνθρωποι που με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους έριξαν το Μετρό στα βράχια το 2012-2016, σήμερα επανέρχονται με άλλες ιδιότητες, για να ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ».