Skip to main content

«Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε»:Νέα συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων ΕΛΤΑ

Η παρουσίαση των νέων γραμματοσήμων έγινε σήμερα στις νέες εγκαταστάσεις της Πολιτικής Προστασίας από τον γενικό εμπορικό διευθυντή των ΕΛΤΑ.

«Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε - Σας ευχαριστούμε Όλους» είναι το μήνυμα της νέας συλλεκτικής έκδοσης γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ.

Η παρουσίαση έγινε σήμερα στις νέες εγκαταστάσεις της Πολιτικής Προστασίας από τον γενικό εμπορικό διευθυντή των ΕΛΤΑ Γιώργο Κάτρη, τον γενικό διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού Ησαΐα Τσιτόγλου και τον διευθυντή φιλοτελισμού Ευάγγελο Παπαχρήστο

Σύμφωνα με τη ΓΓΠΠ, η νέα έκδοση προβάλλει την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα, την κοινή νίκη, το αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ταυτόχρονα, απευθύνει ένα συγκινητικό «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συνέδραμαν σε αυτή την επιτυχία - σε όλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας που εργάστηκαν στην πρώτη γραμμή, αλλά και σε όσους έμειναν στο σπίτι προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.



Ταυτόχρονα, υπογραμμίστηκε πως με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ουσιαστική διάθεση προσφοράς στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, τα ΕΛΤΑ αποδεικνύουν ότι στέκονται έμπρακτα δίπλα σε όλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και δίπλα στον κάθε πολίτη. Μέρος των εσόδων της έκδοσης θα κατατεθεί στον Ειδικό Λογαριασμό για την ενίσχυση των ιατρικών υποδομών της χώρας μας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε θερμά τα ΕΛΤΑ για την πρωτοβουλία τους, σημειώνοντας ότι η νέα έκδοση γραμματοσήμων ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο την επιτυχία της ελληνικής προσπάθειας ενάντια στην πανδημία, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας - ότι με αποφασιστικότητα και κοινή προσπάθεια, μπορούμε να βγούμε νικητές μέσα από κάθε πρόκληση.