Skip to main content

Μήνυμα από drone στη Χαλκιδική: Σαν την υγεία δεν έχει (vid)

Το drone με πρωτοβουλία του δήμου Κασσάνδρας θα πετά στις παραλίες τις περιοχές ζητώντας από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Με ένα ηχογραφημένο μήνυμα που θα ακούγεται μέσω drone ο δήμος Κασσάνδρας στη Χαλκιδική ζητά από όσους βρίσκονται για το Πάσχα στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αφήσουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

«Σαν την Κασσάνδρα δεν έχει, αλλά και σαν την υγεία δεν έχει!!! Σεβόμαστε τη δημόσια υγεία. Μένουμε σπίτι!!!», αναφέρει το ηχογραφημένο μήνυμα από drone που δόθηκε στον δήμο μετά από χορηγία του Σταύρου Ανδρεάδη της ΣΑΝΗ ΑΕ.

Καθημερινά, μέχρι και τη Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος  τελευταίας τεχνολογίας, με πρωτοβουλία της Δημάρχου Κασσάνδρας Αναστασίας Χαλκιά και του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, θα πραγματοποιεί «χαμηλές πτήσεις» στις παραλίες της Κασσάνδρας και θα υπενθυμίζει τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής, τα μέτρα αυτοπροστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.

Όπως επεσήμανε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, «ο δήμος με χαρά και  μεγάλη ετοιμότητα περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής το φετινό καλοκαίρι, αφού  θα 'χει τελειώσει η πανδημία του κορωνοιού. Γι' αυτό παροτρύνουμε επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στο σπίτι!!!»