Κυριακή 5 Απριλίου 2020
x

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Συγχαρητήρια σε Γεννηματά και Ανδρουλάκη έδωσαν οι δύο υποψήφιοι ενώ στάθηκαν στην ανάγκη να υπάρξει ενότητα στην Κεντροαριστερά.

Μήνυμα ενότητας έστειλαν οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Γιάννης Ραγκούσης και Γιάννης Μανιάτης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών.

«Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για την νίκη της αλλά και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τη δεύτερη θέση», δίνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος τονίζει πως «ανεξαρτήτως του αρνητικού αποτελέσματος για εμένα προσωπικά, όπως είχα πει από την αρχή, θα υπηρετήσω την ενότητα με όλες μου τις δυνάμεις».

«Ευχαριστώ κάθε πολίτη ξεχωριστά που συμμετείχε στην ίδρυση της νέας προοδευτικής παράταξης», αναφέρει, ευχαριστώντας «όλους τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους καθώς και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στη διεξαγωγή αυτής της όμορφης διαδικασίας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος τόνισε ότι «νίκησε η Παράταξη».

«Οι 210.000 δημοκράτες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συμμετοχής είναι οι θριαμβευτές της ημέρας», υπογράμμισε.

«Ο προοδευτικός κόσμος που στήριξε και συμμετείχε είναι το θεμέλιο για την πολιτική επιτυχία του εγχειρήματος μας. Είναι ο συλλογικός εγγυητής της ενότητας στις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας» πρόσθεσε ο κ. Μανιάτης.

Παράλληλα, συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για την άξια νίκη της και το Νίκο Ανδρουλάκη για την επιτυχία του να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών. «Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια ουσιαστική πολιτική αναμέτρηση μεταξύ συντρόφων ώστε να έχουμε το μέγιστο συλλογικό όφελος για την παράταξη» υπογράμμισε, συγχαίροντας τους υπόλοιπους υποψηφίους που συμμετείχαν και τον Νίκο Αλιβιζάτο για την άψογη διαδικασία της ψηφοφορίας.

«Όλοι μαζί, με οδηγό τους 210.000 πολίτες, είμαστε οι συνιδρυτές του νέου φορέα. Μετά την εκλογή ηγεσίας, όλοι θα είμαστε παρόντες στην μεγάλη προσπάθεια της Νέας Προοδευτικής Παράταξης», κατέληξε ο κ. Μανιάτης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ