Skip to main content

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνουν τα κόκκινα μπαλόνια στον ουρανό της πόλης

Την όμορφη εικόνα χάρισαν οι καλεσμένοι του Electra σε εκδήλωση που διοργανώθηκε ενόψει των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο τoυ διαγωνισμού #webelieve

Δεκάδες κόκκινα μπαλόνια ταξίδεψαν από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και το roof garden του ξενοδοχείου Electra Palace στον καταγάλανο ουρανό το μεσημέρι της Τετάρτης μεταφέροντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής σκέψης. Την όμορφη εικόνα χάρισαν οι καλεσμένοι του ξενοδοχείου σε εκδήλωση που διοργανώθηκε ενόψει των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο τoυ διαγωνισμού αισιοδοξίας #webelieve που έχει σε εξέλιξη ο όμιλος μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Οι καλεσμένοι από τον χώρο του τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης άφησαν τα κόκκινα μπαλόνια με μία ευχή συμμετέχοντας με τον δικό τους τρόπο στον διαγωνισμό αυτό. Ο όμιλος Electra Hotels προσκαλεί όλους τους believers να συμμετέχουν στον διαγωνισμό με έπαθλο μία διαμονή δύο διανυκτερεύσεων (για δύο άτομα) σε σουίτα, με πρωινό και Spa σε ένα από τα ξενοδοχεία του Ομίλου Electra Hotels & Resorts σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναρτήσετε όποια φωτογραφία σας αρέσει με ένα δικό σας αισιόδοξο μήνυμα, χρησιμοποιώντας τα hashtags #WeBelieve #electrahotels.

Ο τυχερός ή η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 31/12/2018 στα προφίλ του ομίλου σε facebook και instagram.