Skip to main content

Μήνυμα Καλαφάτη στους βουλευτές της ΝΔ: Να εμβολιαστούμε από τους πρώτους

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης κάλεσε τους βουλευτές του κόμματος να εμβολιαστούν από τους πρώτους

Μήνυμα για τον εμβόλιο του κορωνοϊού στους βουλευτές του κόμματος έστειλε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Ο κ. Καλαφάτης τους κάλεσε να εμβολιαστούν από τους πρώτους ακολουθώντας το παράδειγμα του πρωθυπουργού. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Καλαφάτης, αυτό προτίθεται να πράξει στη Θεσσαλονίκη.

«Ένα στοίχημα ζωής που καλούμαστε να κερδίσουμε όλοι μαζί και ως χώρα αφορά τον εμβολιασμό. Σ΄αυτή την σημαντική προσπάθεια η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, όλοι οι Βουλευτές θα πρέπει να λειτουργήσουμε ως καλοί αγωγοί του μηνύματος του εμβολιασμού ακολουθώντας το παράδειγμα του Πρωθυπουργού. Να μπούμε στην πρώτη γραμμή και να εμβολιαστούμε από τους πρώτους δίνοντας το καλό παράδειγμα. Και αυτό προτίθεμαι να πράξω στη Θεσσαλονίκη αμέσως μόλις καταστεί δυνατό», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω τηλεδιάσκεψης.