Skip to main content

Μήνυμα παραμονής από Κάνιας στον ΠΑΟΚ, νέες σειρήνες για Ελ Καντουρί

Στον Δικέφαλο του Βορρά καλούνται να πάρουν αποφάσεις για τους παίκτες της μεσαίας γραμμής - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Ισπανός χαφ

Τις... διαθέσεις του στο ζήτημα συνέχισης της καριέρας του στον ΠΑΟΚ έδειξε με εμφατικό τρόπο ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο έμπειρος χαφ ανέβασε άλλη μία φωτογραφία με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» και η λεζάντα που τη συνόδευσε είχε το μήνυμα «Το μυαλό μου είναι εδώ». Το θέμα, φυσικά, είναι να αποφασίσει τι θέλει ο σύλλογος, καθώς η κατάσταση με τα πρόσωπα που θα συνθέτουν τη μεσαία γραμμή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου παραμένει ρευστή.



Περίπου τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, με τη διαφορά ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο Μαροκινός μέσος έχει κατά καιρούς παρουσιαστεί ότι βρίσκεται με... το ενάμισι πόδι εκτός Τούμπας, αλλά όχι μόνο παρέμεινε στον ΠΑΟΚ, βοήθησε και αυτός -στον βαθμό που μπόρεσε- την ομάδα να φτάσει στο νταμπλ της σεζόν 2018-19.

Για τον 28χρονο επιτελικό μέσο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης, όπως τονίζεται από βελγικό δημοσιεύμα. Από το Βέλγιο τον ήθελαν και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά εκείνος έμεινε στον Δικέφαλο, για να δικαιωθεί με την επιλογή του.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Ελ Καντουρί δεσμεύεται με συμβόλαιο και πως οι συζητήσεις για την απόκτηση του ξεκινούν από τα 2,5 εκατ. ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του, με την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να παίζει τον σημαντικότερο ρόλο.