Skip to main content

Μήνυμα «Super 3» σε παίκτες: Δώστε όρκο για το καλό του Άρη

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» κάλεσε τους πάντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να προσπαθήσουν να γυρίσουν την κατάσταση.

Πυρά κατά όλων όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη εξαπέλυσε ο «Super 3» την επομένη της ήττας από τον ΝΠΣ Βόλο στη Θεσσαλία για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών των «κιτρινόμαυρων» κάλεσε τους πάντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να προσπαθήσουν να γυρίσουν την κατάσταση βάζοντας πάνω απ' όλα το καλό της ομάδας και τίποτα άλλο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Super 3»:

«Δεν έχουμε καμία διάθεση σε στιγμές κρίσης να στραβώσουμε το στόμα φτάνοντας το πιγούνι στο αυτί, δεν θα εκμεταλλευτούμε καμία αδύναμη στιγμή σηκώνοντας του τόνους να γίνουμε εμείς αυτοί που πρέπει να δείξουμε τον δρόμο.

Υπάρχει διοίκηση, υπάρχουν τεχνικοί διευθυντές , υπάρχουν γενικοί αρχηγοί και οποίοι άλλοι ζούνε την καθημερινότητα της ομάδας... και η καθημερινότητα της ομάδας δεν είναι τα 90 λεπτά το σαββατοκύριακο μπροστά στα μάτια μας, η καθημερινότητα της ομάδας είναι το κάθε δευτερόλεπτο μετά το παιχνίδι μέχρι την στιγμή που θα ξεκινήσει το επόμενο, δεν θα γίνουμε ούτε πρόεδροι, ούτε προπονητές, ούτε παίκτες για να πούμε πως όλα αυτά πρέπει να κυλήσουν με μια αρμονία.

Κλειστείτε μέσα στο Ρύσιο, μιλήστε, μαλώστε, τσιρίξτε, βγάλτε τα εσώψυχα σας σαν άνθρωποι και σαν στελέχη αυτού του σωματείου, πιάστε και από μια ντουζιέρα ο καθένας και τρίψτε καλά με ένα ειδικό αφρόλουτρο τον εγκέφαλο και την προσωπικότητα σας πρώτα σαν άνθρωποι και μετά σαν αθλητές και καθαριστείτε καλά... ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΧΟΡΤΑΡΙ ....

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ... ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ...

ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ... ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ...

Μην κουβαλήσετε το οποιοδήποτε μικρόβιο στον αγωνιστικό χώρο, μην κουβαλήσετε το οποιοδήποτε μικρόβιο στον θεό του πολέμου , μην κουβαλήσετε το οποιοδήποτε μικρόβιο στον ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ... Δεν θα συνεχίσουμε με κάτι παραπάνω πιστεύουμε ότι αυτοί που πρέπει να το καταλάβουν θα το καταλάβουν.

Υ.Γ Αν δεν πλυθείς, αν δεν κάνεις μπάνιο δεν αλλάζεις ρούχα... ούτε αρωματάκι για να καλυφθεί η μυρωδιά...

Δώστε όρκο τιμής ότι κανένας από όλους εσάς που ζείτε την καθημερινότητα του συλλόγου δεν θα βάλει τις ανασφάλειες του, τους εγωισμούς του και οποιοδήποτε αδύναμο κομμάτι του εαυτού του πάνω από τον ΑΡΗ... Δώστε όρκο τιμής ότι θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά σαν άνθρωποι και σαν στελέχη για το καλό αυτού του συλλόγου...

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3».