Skip to main content

Έριξαν μπάζα στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα - Μήνυση από Δαρδαμανέλη

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα και έγινε αντιληπτό από ανάρτηση δημότη στο διαδίκτυο - Η μήνυση κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Mήνυση κατά των υπευθύνων για τη ρίψη μπάζων στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα κατέθεσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα και έγινε αντιληπτό από ανάρτηση δημότη στο διαδίκτυο. Η μήνυση κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς, ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης είναι «αποφασισμένος μετά και τη μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού που πραγματοποιείται εδώ και  μήνες, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε διαβούλευση το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για τον σχεδιασμό του πάρκου».

Σε δηλώσεις του ο κ. Δαρδαμανέλης τονίζει ότι «για το πάρκο αυτό εργαζόμαστε σκληρά να το κρατήσουμε καθαρό και να το απολαμβάνουν οι Καλαμαριώτες, αλλά και οι επισκέπτες. Είναι ο χώρος εξόρμησης  πολλών οικογενειών, ο χώρος άθλησης μικρών και μεγάλων, το μέρος που έδωσε σε όλους διέξοδο εν μέσω καραντίνας. Το Κόδρα πρέπει όλοι να το σεβόμαστε και να το προσέχουμε και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε από κοινού δήμος και εθελοντές. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν ασυνείδητο να το καταντήσει χωματερή, γιατί έτσι τον βολεύει», κατέληξε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Η αστυνομία θα προχωρήσει σε έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο υπεύθυνος και να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.