Skip to main content

Μήνυση κατά του ντελιβερά που ξυλοκοπήθηκε από τον ιδιοκτήτη του

Η μήνυση εις βάρος του εργαζομένου ασκήθηκε για απλή σωματική βλάβη (όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική εξέταση, και για εξύβριση.

Μήνυση κατά του διανομέα φαγητού που ξυλοκοπήθηκε από τον ιδιοκτήτη πιτσαρίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης άσκησε ο δεύτερος με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης (όπως χαρακτηρίζεται στην ιατροδικαστική εξέταση) και της εξύβρισης.

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας μέσω της συνηγόρου του, Ανθούλας Ανάσογλου, ισχυρίζεται ότι και αυτός δέχτηκε χτυπήματα από τον υπάλληλο του, προσκομίζοντας στις δικαστικές Αρχές το αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό και την ιατροδικαστική έκθεση. Σύμφωνα με την πλευρά του ιδιοκτήτη, οι δυο άνδρες χειροδίκησαν έπειτα από έντονο διάλογο που είχαν μεταξύ τους... ηλεκτρονικά μέσω sms που αντάλλαξαν.

«Πρόκειται περί ενός συμβάντος στο οποίο δόθηκε μονομερής δημοσιότητα και στην ουσία αποδόθηκε "κοινωνική δικαιοσύνη" ή δικαιοσύνη πλασματικά ταξική, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για διαφορά μεταξύ εργαζομένων και μάλιστα για το μεροκάματο», είπε στο protothema.gr η κ. Ανάσογλου. Και πρόσθεσε: «Ίσως, όσο και να ταυτιζόμαστε κοινωνικά με την πιο ταλαιπωρημένη κοινωνική ομάδα, όπως σίγουρα είναι οι εργαζόμενοι ως delivery, πρέπει να θέτουμε όλα τα δεδομένα σε μια δικαστική αίθουσα και όχι να διασπάμε τις δικογραφίες αφήνοντας έξω αξιοποιήσιμο υλικό αφού τα υπόλοιπα έγγραφα θεωρούνται μη αναγνωστέα και συνεπώς μη αξιοποιήσιμα».

Στη μήνυση που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας, περιλαμβάνονται και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον υπάλληλό του πριν οι δυο τους πιαστούν στα χέρια για να λύσουν τις διαφορές τους.

Σημειώνεται πως η υπόθεση του διανομέα φαγητού κατά του ιδιοκτήτη πιτσαρίας με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής και την καταδίκη του δεύτερου σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή εκδικάστηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.