Skip to main content

Μηνύει τον εξαφανισμένο πρώην Διευθυντή η Τράπεζα Αττικής

Η Τράπεζα Αττικής εντός τριών ημερών θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην Διευθυντή, που εξαφανίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο από το Νομό Σερρών.
Η Τράπεζα Αττικής εντός τριών ημερών θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην Διευθυντή, που εξαφανίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο από το Νομό Σερρών. Στις αρχές Ιανουάριου ο τότε Διευθυντής από την Άνω Βροντού εξαφανίζεται από την Τράπεζα Αττικής και κυκλοφορεί η φήμη στην πόλη των Σερρών ότι αυτοκτόνησε. Λόγων των εορτών κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει στην Τράπεζα και όλοι ανησυχούν. Αργότερα αποκαλύπτεται ότι ο Διευθυντής δεν είχε δώσει σημάδια ζωής ούτε στο σπίτι του. Εντύπωση, μάλιστα, είχε προκαλέσει το γεγονός ότι από την οικογένειά του δεν είχε δηλωθεί «εξαφάνιση» στην Αστυνομία Σερρών.

Ο Διευθυντής Οικονομικών υπηρεσιών της Τράπεζας Αττικής κ. Ιωάννης Λάχανος, μετά από μια πολύμηνη διαδικασία σπάει την σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στην εφημερίδα «Ακριτική Φωνή», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ολοκληρώθηκε το πόρισμα της Επιθεώρησης και η Τράπεζα Αττικής θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Διευθυντή που εξαφανίστηκε από την Τράπεζα μας, αλλά και από το Νομό Σερρών.

Η ιστορία, αν θυμάστε, έγινε περίπου πριν ένα χρόνο. Έχω το πόρισμα στα χέρια μου και αναφέρει το τι συνέβη ακριβώς εκείνο το διάστημα, αλλά και πριν εξαφανιστεί ο τότε Διευθυντής μας».

Όταν ρωτήσαμε τον κ.Λάχανο να μας αποκαλύψει το περιεχόμενο του πορίσματος, δήλωσε πως «δεν είμαι σε θέση να σας πω, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, επειδή υπάρχει και το απόρρητο του πορίσματος, δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω το παραμικρό».


Η Τράπεζα Αττικής, αφού ολοκλήρωσε την εσωτερική διαδικασία και διαθέτει πλέον το πόρισμα της Επιθεώρησης, προχωράει στις επόμενες κινήσεις. «Έχει τελειώσει το πόρισμα και έχω αναθέσει σε έναν ειδικό συνάδελφό μου τη σύνταξη της μηνυτήριας αναφοράς. Αυτή θα είναι έτοιμη μέσα σε τρεις ημέρες και μετά θα κινήσουμε όλες τις διαδικασίες. Πιστεύω πως πλέον είναι θέμα ημερών, για να τελειώσουμε.

Αργήσαμε, γιατί  έπρεπε να ολοκληρωθεί το πόρισμα, έτσι ώστε να μπορέσω να κάνω την μήνυση, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, αυτά τα θέματα είναι λεπτά».


Πηγή: Εφημερίδα Σερρών Ακριτική Φωνή