Skip to main content

Μηνύματα στέλνουν οι Γερμανοί για τον Ο.Τ.Ε.

Στελέχη του γερμανικού κολοσσού δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για την είσοδο του ΟΤΕ στην προεκλογική αντιπαράθεση.
Αποφασισμένοι να τραβήξουν το σκοινί στα άκρα εμφανίζονται οι Γερμανοί της Deutsche Telekom για την υπόθεση του ΟΤΕ. Και το μήνυμα που έστειλαν τα δύο περασμένα 24ωρα, με το οποίο προειδοποιούσαν ότι δεν θα ανεχθούν παραβίαση των συμφωνηθέντων (σσ διότι περί αυτού πρόκειται) ήταν όσο το δυνατόν πιο σαφές και κατηγορηματικό γίνονταν. Αποδέκτης του ήταν το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του κ. Γ. Παπανδρέου.

Οπως έγραψε προχθές η Voria.gr, πρόθεση της Ιπποκράτους είναι το δημόσιο να επανακτήσει σημαντικό ποσοστό μετοχών του ΟΤΕ. Σύμφωνα με ένα από τα βασικά σενάρια που εξετάζονται είναι κι αυτό της καταστατικής μειοψηφίας του οργανισμού, γεγονός το οποίο στην πράξη αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες.

Ολα τα παραπάνω έχουν περιέλθει σε γνώση των Γερμανών, οι οποίοι έπσευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν θα ανεχθούν καμία αλλαγή στο σημερινό status quo.
Επ΄ αυτού, μάλιστα, φρόντισαν  να ενημερώσουν και τον διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού κ.Βουρλούμη, την εμπιστοσύνηυ προς το πρόσωπο του οποίου προσφάτως ανανέωσαν. Από την άλλη πλευρά, όμως, στο ΠΑΣΟΚ δείχνουν αποφασισμένοι να επανακτήσουν σημαντικό ρόλο στον ΟΤΕ, στην περίπτωση που στις 4 Οκτωβρίου κερδίσουν τις εκλογές.

Η Deutsche Telekom δεν δέχεται να ακούσει ούτε κουβέντα γι΄ αυτό το ενδεχόμενο κι όλα δείχνουν ότι το φθινόπωρο κι ο χειμώνας θα είναι ιδιαιτέρως "καυτοί" σε ό,τι αφορά στο μέλλον  του οργανισμού.