Skip to main content

Μήνυση κατά της ΕΥΑΘ

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου από πλευράς ΕΥΑΘ κατέθεσε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων εξαιτίας των πολύωρων και συχνών βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης που παρουσιάζονται στην περιοχή, προκαλώντας την τα
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου της ΕΥΑΘ κατέθεσε, σήμερα, στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυρίζογλου. Αιτία αποτέλεσαν οι πολύωρες και συχνές βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης και η ταλαιπωρία των δημοτών τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων ζητά τη διενέργεια έρευνας – ελέγχου, τον εντοπισμό υπευθύνων και την κατά το νόμο ποινική τους δίωξη και τιμωρία.
 
Ο κ. Κυρίζογλου κάνει αναφορά σε συγκεκριμένο περιστατικό και σε βλάβη που παρουσιάστηκε την 1η Αυγούστου στο δήμο, όπου χρειάστηκαν 16,5 ώρες για την αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής.

Όπως ισχυρίζεται ο κ. Κυρίζογλου στη μηνυτήρια αναφορά, το συνεργείο της εταιρίας έφθασε στο σημείο μετά από πέντε ώρες από την ειδοποίηση και, μετά από επτάμισι ώρες οι υπάλληλοι της ΕΥΑΘ δεν είχαν βρει, ακόμη, τη δικλείδα ασφαλείας.