Skip to main content

Μήνυση Τρεμόπουλου κατά Ψωμιάδη

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος, Μιχάλης Τρεμόπουλος με αφορμή τις κατηγορίες του κ. Ψωμιάδη εναντίον του για αντεθν

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατέθεσε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων-Πράσινων και περιφερειακός σύμβουλος, Μιχάλης Τρεμόπουλος, με αφορμή τις κατηγορίες του κ. Ψωμιάδη εναντίον του για αντεθνικές θέσεις.

«Για πρώτη φορά καταθέσαμε μήνυση κατά του κ. Ψωμιάδη. Αυτό το θέατρο παραλόγου, αυτή η προπαγάνδα για δήθεν αντεθνικές θέσεις τις δικές μου και Οικολόγων Πράσινων πρέπει να σταματήσει. Ο κ. Ψωμιάδης χρησιμοποιεί εμένα προσωπικά ως σάκο του μποξ για να δώσει έναν άλλο στόχο για τη καταδίκη του και τη διαφαινόμενη έκπτωσή του από τη θέση του περιφερειάρχη. Διαψεύσαμε αυτό που κυκλοφορούσε ο ίδιος και ο μηχανισμός του ως προπαγάνδα εναντίον μου. Εμείς υπερασπιστήκαμε, όπως εμείς θεωρούμε την αξία της χώρας, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών, την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής», δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος. 

Σε επικοινωνία του με τη Voria.gr, ο κ. Τρεμόπουλος επιφυλάχθηκε για τα νόμιμα δικαιώματα του και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σε περίπτωση που δικαιωθεί από το ποινικό δικαστήριο να προσφύγει σε αστικό δικαστήριο για να διεκδικήσει αποζημίωση από τον κ. Ψωμιάδη.