Κυριακή 18 Αυγούστου 2019
x

ΜΕΙΟΝ 6 ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΗ!

Η θεσσαλική ομάδα έχει προθεσμία τριών ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης προκειμένου να διευθετήσει τις οφειλές της.

Την ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από την ΠΑΕ ΑΕΛ για τις οφειλές της προς τους Άγγελο Αναστασιάδη και Κώστα Μακρή ενεργοποίησε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η θεσσαλική ομάδα έχει προθεσμία τριών ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης προκειμένου να διευθετήσει τις οφειλές της και να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών.

Εφόσον περάσει το τριήμερο και δεν πληρώσουν οι «βυσσινί», η αφαίρεση βαθμών θα είναι ενεργοποιημένη, αλλά θα έχει πέντε ημέρες από τον επόμενο αγώνα για να πληρώσει και να τους πάρει πίσω.

Η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 148/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου, Άγγελου Αναστασιάδη του Ηρακλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης

- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 155/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Μακρή του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ